Arkitektonisk utforming

Vi kan være behjelpelig med den arkitektoniske utforming av prosjektet ditt. Trenger du å få tegnet ned dine ideer? Har du en veldig klar formening om hva du ønsker å bygge eller trenger å få tegnet opp eksisterende bygg? Vi kan levere byggesøknadstegninger (plan, snitt og fasade) til konkurransedyktige og avtalte priser. Du får da profesjonelt utførte og unike tegninger til ditt prosjekt.

Vi og våre samarbeidspartnere har lang erfaring som tekniske tegnere, utviklere og arkitekter. Ønsker du en unik utforming til din eiendom eller ditt prosjekt anbefaler vi at du konsulterer med en arkitekt. En arkitekt er gjennom utdannelse og erfaring spesielt trent til å formgi i forhold til situasjon og program. Når du velger en arkitekt betaler du ikke for streken. Du betaler for idéene og formkompetansen. Vi utarbeider i tillegg estetisk redegjørelse og annen dokumentasjon overfor kommunen. Vi tilbyr disse tjenestene over hele Norge.

Trenger du å få tegnet ned dine ideer? Har du en veldig klar formening om hva du ønsker å bygge eller trenger å få tegnet opp eksisterende bygg? Arkitekter ser muligheter for de fleste tomter. Ved å benytte seg av en arkitekt vil man få et unikt bygg som også er godt tilpasset omgivelsene. En arkitekt er gjennom utdannelse og erfaring spesielt trent til å formgi i forhold til situasjon og program. Når du velger en arkitekt betaler du ikke for streken. Du betaler for ideene og formkompetansen.

Det å bruke arkitekt på byggeprosjektet ditt vil være en fornuftig investering. En ansvarsbevisst og dyktig arkitekt vil kunne lose en engangsbyggherre gjennom ukjent farvann og frem til prosjektet er vel i havn.

Vi har dyktige arkitekter som kan gjøre dine idéer til virkelighet. Våre arkitekter leverer arkitekttegninger av høy kvalitet – nøyaktig, detaljert og kreativt! Vi benytter Revit og autoCad som tegneverktøy til de fleste arkitekttegninger. De fleste av våre kunder ønsker en rådgivningstime med en arkitekt for å få vurdert sine muligheter og for å finne frem til de beste løsningene. Deretter kan vi tilby følgende tjenester til faste priser:

  • Fasadetegninger
  • Plantegninger
  • Snitt-tegninger
  • Arbeidstegninger
  • Perspektivtegninger
  • Branntegninger, rømningsplaner
  • Orienteringsplaner

I ansvarsbelagte tiltak kan vi være ansvarlig prosjekterende for arkitektur i tiltaksklasse 1, i tillegg til de øvrige fagområdene i byggesaken.

Få et uforpliktende tilbud

Fordi vi ønsker å gi deg vår beste pris, er det en fordel at du gir oss en oversikt over hva du trenger. Fyll gjerne ut dette skjemaet, så kontakter vi deg så fort vi kan.
[caldera_form id="CF5ed65710b5dc6"]