Om oss

Vi er et lite konsulentfirma som startet opp i 1998. Vi etablerte oss som en bedrift for utvikling av eiendommer for Fiskebeck Eiendommer AS (tidligere Olav Fiskebeck AS) samt kontakt og utvikling av Russiske eiendommer og byggeprosjekter i Murmanskregionen. Vi har nå fokus på prosjekter i hovedsak Sør-Varanger kommune og Øst-Finnmark. Selvfølgelig leverer vi også vår kompetanse til prosjekter i andre deler av landet også. Vi kan tilby konsultasjon for byggprosjektering, prosjektering av vann- og avløpsanlegg samt ventilasjonsanlegg og søknader om bygg og anlegg (ansvarlig søker).  Vi er leverandør av boliger fra Systemhus (sammen med Fiskebeck Håndverk AS).

Vi kan utforme, kvalitetssikre og sende inn søknader om tiltak (byggesøknader) for stort sett alle prosjekter opp til middels kompleksitet. Dette betyr at vi kan være ansvarlig søker for stort sett alle tiltak i privat sektor. Bruker du oss til å utforme din byggesøknad kan vi garantere deg en rask og smidig saksgang (noe som medfører kortere saksbehandlingstid hos kommunen), samt tett oppfølging fra våre saksbehandlere.

Vi har sentral godkjenning fra Direktoratet for byggkvalitet (Dibk), noe som garanterer for vår kompetanse. Vi har opparbeidet gode kunnskaper i forbindelse med plan- og bygningsloven (TEK 10/17), samt byggesøknadsprosessen.

Vi utarbeider reguleringsplaner for det private markedet. Dette innebærer at vi tar ansvar for alle dokumenter (bestemmelser, beskrivelse, plankart etc) som sendes inn til kommunen for godkjenning.

Vi ønsker at du som kunde skal være fornøyd med det produktet vi leverer – derfor strekker vi oss langt for at du skal bli fornøyd.

FISKEBECK PROSJEKT

Pasvikveien 2

9900 Kirkenes

prosjekt@fiskebeck.no

Få et uforpliktende tilbud

Fordi vi ønsker å gi deg vår beste pris, er det en fordel at du gir oss en oversikt over hva du trenger. Fyll gjerne ut dette skjemaet, så kontakter vi deg så fort vi kan.
[caldera_form id="CF5ed65710b5dc6"]